Uitmuntend
8

Bike Race Free is een gratis game waarin je op een motor naar het einde van een lastig parcours moet racen. Daarna neemt een vriend het tegen je op om te zien wie de beste stuntman of -vrouw van jullie tweeën is.

Je begint Bike Race Free in de singleplayer-modus. Hier leer je het klappen van de zweep. Je haalt namelijk adembenemende capriolen op je motor uit om zo snel mogelijk bij de zwart-wit geblokte vlag te komen. Door je telefoon te tilten maak je wheelies of land je beter na een sprong. Er zijn tal van circuits en de 1 is nog lastiger dan de ander. Heb je eenmaal 10 sterren verdiend in de singleplayer, dan begint de echte lol in Bike Race Free: de multiplayer.

Je neemt het in de online variant op tegen vrienden (door in te loggen via Facebook zie je direct wie Bike Race Free allemaal spelen) in een spannende race. Je legt een parcours af en deze stuurt de game dan naar je kornuit. Het is aan hem/haar om hetzelfde traject sneller af te leggen dan jij hebt gedaan. Tijdens deze race ziet je maat exact hoe jij het er van af bracht door middel van een 'ghost rider'. Eenmaal klaar is het de beurt aan je tegenspeler om een uitdaging voor jou te creëren. Je ontvangt een notificatie van Bike Race Free wanneer het jouw beurt is. In een duidelijk overzicht zie je direct de onderlinge stand: wie van je vrienden is de echte stuntpiloot?

Bike Race Free is een heerlijke game. De singleplayer-modus dient vooral als training zodat je geen modderfiguur slaat wanneer je jouw vrienden uitdaagt.

Meeste downloads Arcade games voor iphone

Meer
Bike Race Free

Download

Bike Race Free 3.3

Beoordelingen about Bike Race Free